Aanmelden bij een school

triangel_02

Voordat u uw kind daadwerkelijk op school aanmeldt, wilt u eerst de sfeer proeven op school. Daarvoor is op elke school van Stichting SchOOL ruim de mogelijkheid. Uiteraard kunt u een persoonlijk gesprek aanvragen met de directeur en aansluitend een rondleiding krijgen.  Kinderen die binnenkort vier jaar worden, kunnen eerst een aantal keer meelopen en wennen in hun nieuwe groep alvorens ze echt naar school gaan. Elke school biedt daarnaast verschillende manieren om nader kennis te maken. Neem contact met de school op voor meer informatie. Hieronder leest u de werkwijze binnen de scholen bij aanmelding van uw kind.

Stroomschema_Aannamebeleid Stichting SchOOL 1.0

Altijd een openbare basisschool bij u in de buurt
Kijkt u hiernaast welke scholen onder Stichting SchOOL vallen. We hopen uw kind op één van de scholen te mogen verwelkomen!