De Meander (West) zoekt een leerkracht voor groep 3 (0,8fte -1,0fte)

Jij pakt een hand, opent een geest, verruimt

een blik, raakt een hart en verandert de wereld.
Denk jij dat jij dat ook kunt als leerkracht van groep 3?
Dan hebben we jou nodig!

Hoe? Als coach van leerlingen die eigenaar zijn van hun eigen leerproces.
Waarom? Omdat jij weet dat een kind dat goed onderwijs krijgt, kansen krijgt voor de toekomst.
Wanneer? Met ingang van 1 april 2020.
Met wie? Samen met het team, driehoek ouders-leerkracht-kind, IB, parallelgroep andere vesting.
Werkomvang? Fulltime (1,000 fte) of 4 dagen (0,8 fte) op Meander West.

Hoe verander jij de wereld?
Jij bent een enthousiaste en betrokken leerkracht. Je bent flexibel en staat stevig in je schoenen.
Je vindt het prettig samen te werken in een groot team en dat dit leidt tot het verbeteren van de onderwijskwaliteit, vind je niet meer dan logisch.

Je brengt als leerkracht het volgende mee:
– Afgeronde PABO opleiding,
– Flexibiliteit,
– Assertiviteit.

Wij zijn de Meander: een daltonschool waar de kernwaarden zelfstandigheid, verantwoordelijkheid, samenwerken, effectiviteit en reflectie de basis vormen voor ons onderwijs. Wij zijn een school met 2 vestigingen, die allebei in het Zuid Oosten van Lelystad liggen. Beide vestigingen hebben ongeveer 200 leerlingen verdeeld over de groepen 1 t/m 8. Wij werken met een continue rooster en het gelijke dagen model.

Wij vragen misschien veel maar zetten er ook veel tegenover:
– Salaris conform de CAO,
– Een enthousiast en gezellig team, dat houdt van samenwerkend leren,
– Een parallelgroep op de andere vestiging voor overleg,
– Coaching/begeleiding door de intern begeleider, taalcoördinator en daltoncoördinator,
– Als je nog niet in het bezit van het Daltoncertificaat stellen wij je in de gelegenheid deze te
halen.

Ben jij klaar om als leerkracht de wereld van onze kinderen te veranderen?
Solliciteer door je CV en motivatie te sturen naar onze directeur Ria van Putten:
r.v.putten@stichtingschool.nl of bel haar als je vragen hebt: 0320 240521 of 0320 219317.

Inschaling Leerkracht L10, conform CAO Primair Onderwijs. (L10/15  maximaal salaris € 3.910,- bruto per maand o.b.v 1,0 fte).