De Optimist zoek een groepsleerkracht voor groep 2

OBS De Optimist is een openbare basisschool in de Atolwijk Lelystad. Op dit moment zitten er ongeveer 180 leerlingen op de school. Er zijn 9 groepen: groep 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 en een doorstroomgroep met peuters en kleuters.

Wij zijn voor vervanging op zoek naar enthousiaste collega;

– leerkracht voor groep 2 (0,6 WTF)

Onze visie
Iedereen die bij De Optimist betrokken is, draagt er aan bij dat jij leert eigenaar te zijn van je eigen leer- en persoonlijke ontwikkeling. We spreken hoge verwachtingen uit en maken leerdoelen met en voor jou zichtbaar in een inspirerende leeromgeving. Nieuwsgierigheid en denken in mogelijkheden zijn altijd uitgangspunt.
Met je medeleerlingen, je ouders en de leerkrachten ontwikkel jij je en haal je het beste uit jezelf. Door samen te werken kom je verder! Je leert van en met elkaar.
Er is voor jou en de anderen ruimte om elkaar op respectvolle wijze te bevragen, je te uiten en elkaar aan te spreken.
Op De Optimist zien we jou voor wie je bent, waar jouw kwaliteiten, kansen en wensen liggen. We leren jou oog te hebben voor anderen en je omgeving.
Je wordt voorbereid op een toekomst waarin je zelf je koers kunt bepalen en varen!

Wij zijn op zoek naar leerkrachten die:

–          Beschikbaar zijn tot het einde van het schooljaar.
–          alleen  of samen met een duo-leerkracht de verantwoording voor de groep willen dragen.
–          enthousiast zijn en zelfstandig kunnen werken.
–          goed kunnen communiceren met andere teamleden.
–          een flexibele instelling hebben.
–          goede contacten met ouders kunnen onderhouden.
–          een gastvrije en inspirerende sfeer in de groep kunnen creëren

Wat bieden wij jou:

–          een school die volop in ontwikkeling is.
–          goede begeleiding door collega’s.
–          de mogelijkheid om samen met het team te werken aan persoonlijke- en schoolontwikkeling.
–          een groep met ongeveer 25 leerlingen.
–          betrokken ouders, die graag meedenken in het onderwijs op de school

Voor meer informatie nodigen we je uit een kijkje te nemen op www.obs-deoptimist.nl.  Je bent welkom contact op te nemen met Iris von Oven, directeur van De Optimist, telefoonnummer 0320-767690 of via mail i.v.oven@stichtingschool.nl.

Ben je enthousiast geworden? Stuur dan vóór 25 mei 2019 je CV en een motivatiebrief. Wij wachten op je!

OBS de Optimist
Schor 5