De Regenboog zoekt een Leerkracht (1FTE)

OBS De Regenboog staat in een mooie groene wijk in Lelystad. De Regenboog is een school toegankelijk voor alle kinderen. Een school waar kinderen niet alleen leren, maar ook hun eigen ideeën en persoonlijkheid ontwikkelen, zelfvertrouwen opbouwen, zelfkennis verwerven en verantwoordelijkheden durven nemen.

De Regenboog staat bekend om zijn open, ongedwongen maar duidelijke sfeer. Er wordt door een enthousiast team hard gewerkt aan mooi en betekenisvol onderwijs. Dat doen we o.a. door het inzetten van IPC (International Primary Curriculum) voor de zaakvakken in de middagen. We werken dan in thema’s waarbij de leerlingen met verschillende vaardigheden bezig zijn om zich nieuwe dingen eigen te maken. Daarnaast zijn we dit schooljaar gestart met de Vreedzame school. Hiermee is ons pedagogisch klimaat sterk verbeterd en hangt er binnen de school een sfeer van samen leren en samen werken. We merken dat kinderen en ouders tevreden zijn met hoe het gaat op school. In de ochtend wordt er vooral hard gewerkt aan de basisvaardigheden zoals rekenen, lezen en taal. Dat doen we door het inzetten van een goed lesmodel (ADI) en door veel coöperatieve werkvormen te gebruiken. We vinden het belangrijk dat kinderen actief worden betrokken in de les, dat ze op het puntje van hun stoel zitten.

Heb jij zin om je vast te bijten in een school die weer volop in ontwikkeling is? Waar we met uitdagend onderwijs bezig zijn door IPC en in de bovenbouw door het werken met chroombooks? Waar niet alleen de ontwikkeling van de kinderen maar ook die van jou centraal staat? Dan zien we je sollicitatie graag bij ons binnenkomen.

Ben je geïnteresseerd of op zoek naar meer informatie, neem dan contact op met Judith Kets (directeur van obs De Regenboog). Zij licht deze mooie functie graag toe. Zij is bereikbaar op telefoonnummer 0320-226181.

Of stuur gelijk een brief. Dat kan natuurlijk ook.

Sluitingstermijn: reacties zijn welkom tot de vacature is ingevuld.

Sollicitatiebrieven met CV graag sturen naar:

Obs De Regenboog
t.a.v. Judith Kets