De Sluis zoekt een enthousiaste groepsleerkracht

Ben jij of ken jij iemand die ons team wil versterken en met ons wil bouwen aan de toekomst van onze kinderen reageer dan snel. Wij zijn naar jou op zoek!

OBS De Sluis Is voor het schooljaar 2018-2019 vanaf september tot tenminste februari op zoek naar

Een enthousiaste groepsleerkracht

Wtf 1 in groep 7 ter invulling van een langdurig ziekteverlof

OBS De Sluis is een prachtige openbare school in Lelystad-Haven

De Sluis biedt onderwijs aan kinderen van 4 jaar tot 12 jaar in een veilige omgeving, waarin iedereen zich prettig voelt, kennis en vaardigheden opdoet, ervaringen deelt en plezier mag hebben. “Als je weet wie je bent, kun je worden wie je wilt zijn” Op de Sluis ben je verantwoordelijk voor je eigen keuzes en mag je zijn wie je bent. Samen met een betrokken en gepassioneerd team, werken wij aan jouw maximale groei.”

Het team van de Sluis bestaat uit twintig enthousiaste collega’s, die de school een warm hart toedragen. Op dit moment bezoeken ongeveer 230 leerlingen onze school

Wij zoeken iemand die:

• Kinderen wil en kan uitdagen het beste uit zich zelf te halen
  • Goed kan samenwerken en open staat voor feedback
  • Kwaliteitsgericht werkt en consequent is
  • Pedagogisch en didactisch vaardig is en een reflectief vermogen heeft
  • Goed contact kan leggen met kinderen, ouders en collega’s
  • Samen met ons wil en kan bouwen aan de toekomst van onze kinderen

Wij bieden:

• Een fijne werkplek, waar nieuwe collega’s snel worden opgenomen
  • Een enthousiast, betrokken en bevlogen team gericht op ontwikkeling
  • Een plek waar ieder kind, iedere ouder maar ook ieder teamlid zich zelf mag en kan zijn
  • Ruimte voor ontwikkeling en een goede begeleiding

Ben je geïnteresseerd of op zoek naar meer informatie, neem dan contact op met Roelof Post (directeur van obs De Sluis). Hij licht deze mooie functie graag toe. Hij is bereikbaar op telefoonnummer 0320-260919

Of stuur gelijk een brief. Dat kan natuurlijk ook.

Sluitingstermijn: reacties zijn welkom tot de vacature is ingevuld.

Sollicitatiebrieven met CV graag sturen naar:

Obs De Sluis

t.a.v. Roelof Post