De Watergeus zoekt een collega voor een middenbouwgroep 0,6 tot 0,8 fte

School voor speciaal basisonderwijs

Wij zijn op zoek naar een collega
voor een middenbouwgroep
0,6 tot 0,8 fte

Over de Watergeus

Op SBO de Watergeus zitten leerlingen die extra begeleiding en zorg nodig hebben om te kunnen leren. In een veilige omgeving bieden wij deze leerlingen onderwijs dat aansluit bij zijn of haar onderwijsbehoeften. Ons doel is dat de leerlingen zich zo optimaal mogelijk ontwikkelen en dat ze leren omgaan met wat ze (nog) niet zo goed kunnen.

Het team van de Watergeus bestaat uit professionals. Samen zetten we in op handelings- en opbrengstgericht werken. Voor de ontwikkeling van de kwaliteit van onze school werken wij met een verbeterplan. Als je samen met ons wilt bouwen, dan bieden we je een mooie uitdaging!

Wij bieden jou de mogelijkheid om:
–       jouw talenten te ontwikkelen binnen een team van hardwerkende medewerkers;
–       jouw vaardigheden te ontwikkelen in een positieve en kindgerichte omgeving;
–       te werken in een groeiende organisatie;
–       mee te denken over de toekomst van een expertisecentrum.

Jouw profiel:

–       je werkt graag vanuit een heldere visie en bent bereid daarin te investeren;
–       van jezelf, je collega’s en de kinderen heb je hoge verwachtingen;
–       je vindt het een uitdaging een krachtige ontwikkelomgeving te ontwerpen;
–       je denkt in mogelijkheden;
–       je vindt het leuk te werken in een lerende organisatie;
–       je houdt van een open en eerlijke manier van communiceren;
–       je vindt het vanzelfsprekend opbouwende kritiek te ontvangen én te geven.

Informatie en solliciteren
Ben jij de professional die graag met ons de uitdaging aan gaat?  Dan zijn we op zoek naar jou en nodigen we je uit te solliciteren.

Wil je meer informatie bel dan met: Loes Ahles, adjunct-directeur tel.nr. 06 15830329.
Sollicitaties kunnen tot uiterlijk 27 januari 2019 worden gestuurd naar: l.ahles@stichtingschool.nl
De gesprekken vinden plaats in de week van 28 januari.