De Watergeus zoekt een leerkracht SBO voor leerlingen 10/11 jaar (0,8 – 1,0 fte)

Kom je samen met ons groeien?

Wij zoeken een Leerkracht SBO voor een groep van max. 16 leerlingen in de leeftijd van 10/11 jaar. (0.8-1.0 fte)

SBO de Watergeus is een school voor moeilijk lerende en/of leerlingen met gedragsproblematiek

Wij zijn een school in ontwikkeling en wij zoeken voor deze vacature een ervaren leerkracht die op zoek is naar een mooie uitdaging. De vacature is per direct beschikbaar.

Kun je gedifferentieerd werken, heb je energie om te bouwen, wil je bijdragen en mede vormgeven aan het onderwijs op de Watergeus?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Informatie/Sollicitatie: Fonny Docter is meerscholendirecteur van SBO de Watergeus, (V)SO de Zevenster en OBS de Triangel. Je kunt Fonny bereiken via f.docter@stichtingschool.nl of telefoonnummer 06 57572968 voor informatie of het toezenden van je CV incl. motivatie.

Voor verdere info over de Watergeus of Stichting SchOOL kun je de websites raadplegen. www.sbodewatergeus.nl

www.stichtingschool.nl