Driemaster zoekt leerkracht groep 8

Op de Driemaster gaan wij uit van de kracht van mensen en in onze visie staat het volgende beschreven:

• Wij gaan respectvol met elkaar om en wij maken onze leerlingen zelfstandig, sociaalvaardig en weerbaar.
  • Kinderen, leerkrachten en ouders voelen zich samen verantwoordelijk voor een veilig, ontspannen en gestructureerd leer- en werkklimaat en zij voelen zich samen verantwoordelijk voor het leren.
  • De leerlingen gaan naar De Driemaster om zich betekenisvolle kennis en vaardigheden eigen te maken. Wij zijn gericht op de ontwikkeling van kinderen.
  • We willen uit het kind halen wat erin zit, waarbij wij rekening houden met aanleg en tempoverschillen van de kinderen. Wij zijn gericht op kwaliteit en resultaat.

De Driemaster start volgend jaar met 270 leerlingen verdeeld over 12 groepen en wij zijn met ingang van het schooljaar 2018 – 2019 op zoek naar:

een enthousiaste fulltime groepsleerkracht in groep

Wij bieden:

• Een plek in een enthousiast en hard werkend team
  • Voldoende ruimte en begeleiding om je (verder) te bekwamen in PBS en de mogelijkheid om je professionaliteit te vergroten
  • Een parallel groep 8

Wij vragen:

• Ervaring in het zelfstandig draaien van een bovenbouwgroep
  • Enthousiasme, bereidheid en het vermogen tot samenwerken
  • Expertise op het gebied van lezen is een pré

Kom jij ons Team versterken?

Informatie:

Voor een indruk van de school zie:  www.obsdedriemaster-lelystad.nl.

Natuurlijk ben je ook van harte welkom om telefonisch contact op te nemen met de directeur van de Driemaster, Dick van Loozen.

Tel. : 0320 – 243434

Mail : driemaster@stichtingschool.nl