Het team van de Finnjol is op zoek naar een enthousiaste groepsleerkracht voor de bovenbouwunit 6-7-8 (0,6 fte, werkdagen in overleg)

Wij bieden:

• Een sterk team die de kracht van samenwerken erkent en benut
  • Een kleurrijke school met respect voor ieders eigenheid
  • Een goed pedagogisch klimaat (KiVa school)
  • Goede betrokkenheid van ouders bij onderwijs en activiteiten
  • Een school die volop in ontwikkeling is (en van en met elkaar leren hoog in het vaandel heeft)
  • Een goede school volgens de inspectie van het onderwijs

Wij vragen:

• Een enthousiaste, creatieve en flexibele teamspeler
  • Een collega die bewust kiest voor unitonderwijs
  • Een collega die met behulp van spelend leren en het inzetten van coöperatieve werkvormen met de
    kinderen aan doelen werkt
  • Een collega die naast het lesgeven een LIO collega kan begeleiden
  • Een collega die zichzelf ontwikkelen vanzelfsprekend vindt

Informatie:

Voor verdere informatie kun je kijken op www.finnjol.nl of contact opnemen met de directeur van de Finnjol, Patricia Delemarre: 0320 243424 / 06 30882871, p.delemarre@stichtingschool.nl

Pas jij in dit profiel, stuur dan een email met je motivatie en CV naar: p.delemarre@stichtingschool.nl onder vermelding van: “vacature de Finnjol”.
Inschaling Leerkracht L10 van de CAO Primair Onderwijs. Salarisschaal L10 (maximaal € 3.910,- bruto per maand o.b.v 1,0 fte).