Het team van de Tjotter is op zoek naar een enthousiaste groepsleerkracht voor 40 uur in de week.

Wij vragen:
 Een enthousiaste leerkracht.
 Een actieve meedenkende houding.
 Zicht op een rijke leeromgeving.
 Een frisse en vernieuwende kijk op het onderwijs.
 Affiniteit met ICT.

Wij bieden:
 Een leuke baan per 1 augustus 2019.
 Een groep die nog bespreekbaar is.
 Jou de mogelijkheid om je talenten verder te ontwikkelen onder andere door middel van E-wise.
 Een school waarbij gewerkt wordt met Elke Dag Samen Een Beetje Beter van St. LeerKRACHT.
 Collegiale en enthousiaste collega’s die graag met jou willen samenwerken.
 Leuke en gezellige leerlingen met betrokken ouders.
 Begeleiding wanneer nodig, omdat we er samen met jou een succes van willen maken.
 Een vakleerkracht bewegingsonderwijs.

Informatie:
Voor verdere informatie kan je kijken op www.obs-de-tjotter.nl of contact opnemen met de directeur van de Tjotter, Astrid Ruijtenberg: 0320-250153
Je bent tevens welkom om vrijblijvend een rondleiding door onze school te krijgen.

Pas jij in dit profiel stuur dan een email met je motivatie en CV naar: a.ruijtenberg@stichtingschool.nl