Het team van OBS De Lepelaar is op zoek naar een pedagogisch sterke Groepsleerkracht groep 1-2 (0,6 FTE)

Het team van OBS De Lepelaar is op zoek naar een pedagogisch sterke

Groepsleerkracht groep 1-2 (0,6 FTE)

De Lepelaar is de openbare basisschool in Lelystad voor kinderen uit de wijken Hanzepark, Kempenaar, Schouw, Schans, Stelling en Veste. Op onze openbare school zijn alle kinderen welkom, de Lepelaar is een gezellige gemengde schoolgemeenschap met gepassioneerde teamleden. Op onze school zitten circa 200 kinderen verdeeld over 8 heterogene groepen.

Wij bieden:

• Een sprong in het diepe
  • Een team in opbouw
  • Een uiterst dankbare baan

Wij vragen:

• Een sterke persoonlijkheid voor de groep
  • De juiste mentaliteit om positief met werkdruk om te gaan
  • Humor en relativeringsvermogen

Informatie:
Voor verdere informatie kun je contact opnemen met Patricia Delemarre, de directeur van de school, Telefoon: 0320–240583 of via 06–30882871
Email: p.delemarre@stichtingschool.nl.

Pas jij in dit profiel, stuur dan een email met je motivatie en CV naar: lepelaar@stichtingschool.nl  onder vermelding van: “vacature De Lepelaar”.