Leerkracht groep 3 en 4/5 (beide 1fte)

Obs De Poolster, Kleurrijk en taalrijk in de Waterwijk.
De Poolster is een multiculturele school met twee afdelingen: Reguliere basisschool en NT2 klassen voor opvang van arbeidsmigranten en vluchtelingen.
De school werkt met een enthousiast team aan verbeteringen die worden ontwikkeld in zgn. Ontwikkelteams. Hierbij wordt samengewerkt met de collega’s van obs De Brink. De ontwikkelteams buigen zich over: Passend Onderwijs, Pedagogisch Handelen en Didactisch Handelen. Over 4 jaar willen we een school zijn voor Gepersonaliseerd Leren, waar leerlingen werken aan individuele leerlijnen.
Ben je ondernemend, ontwikkelingsgericht en onderzoekend dan past je deze baan uitstekend.
Op dit moment zijn we op zoek naar een leerkracht (-en) voor groep 3 en voor groep 4/5. Beide voor 1 Fte. Deeltijd is natuurlijk ook mogelijk.

Wij zoeken iemand die:
·         Kinderen wil en kan uitdagen het beste uit zich zelf te halen
·         Goed kan samenwerken en open staat voor feedback
·         Kwaliteitsgericht werkt en consequent is
·         Pedagogisch en didactisch vaardig is en een reflectief vermogen heeft
·         Goed contact kan leggen met kinderen, ouders en collega’s
·         Samen met ons wil en kan bouwen aan de toekomst van onze kinderen

Wij bieden:
·         Een fijne werkplek, waar nieuwe collega’s snel worden opgenomen
·         Een enthousiast, betrokken en bevlogen team gericht op ontwikkeling
·         Een plek waar ieder kind, iedere ouder maar ook ieder teamlid zich zelf mag en kan zijn
·         Ruimte voor ontwikkeling en een goede begeleiding