Leerkrachten ontvangen Daltoncertificaat

Op woensdag 16 mei hebben 21 leerkrachten van De Meander en De Tjalk hun daltoncertificaat ontvangen. Wij feliciteren deze leerkrachten met deze prachtige prestatie!

“Daltononderwijs is iedere leerling gegund”
Daltononderwijs staat voor een brede vorming (zowel cognitief, cultureel, sportief en sociaal-emotioneel) die bijdraagt aan een sterke persoonsontwikkeling.
Daltononderwijs is adaptief onderwijs dat leerlingen past en uitnodigt om op basis van (zelf)vertrouwen uitdagingen aan te gaan om zich verder te ontwikkelen.
Het kritisch onderzoekend benaderen van moderne ontwikkelingen en inzichten is op een daltonschool vanzelfsprekend. Daarmee gaat het daltononderwijs voortdurend met zijn tijd mee, zonder de doelmatigheid van onderwijs en de inbreng van een ondernemende leerling uit het oog te verliezen.

Klik hier voor meer informatie