Obs De Brink zoekt een tijdelijke leerkracht groep 3/4 (0,6 fte)

Obs De Brink.
De Brink is een multiculturele buurtschool met ongeveer 130 leerlingen verdeeld over 6 groepen. De school werkt met een enthousiast team aan verbeteringen die worden ontwikkeld in zgn. Ontwikkelteams. Hierbij wordt samengewerkt met de collega’s van obs De Poolster. De ontwikkelteams buigen zich over: Passend Onderwijs, Pedagogisch Handelen en Didactisch Handelen. Over 4 jaar willen we een school zijn waar in units gewerkt wordt aan Gepersonaliseerd Leren; leerlingen werken aan individuele leerlijnen.
Ben je ondernemend, ontwikkelingsgericht en onderzoekend dan past je deze baan uitstekend.
Op dit moment zijn we op zoek naar:

• Een vervanger wegens zwangerschapsverlof voor de groepen 3 en 4, voor 0,6 Fte. Dinsdag groep 3, donderdag groep 4 en vrijdag de ene week groep 3 en de andere week groep 4. Vanaf 8 maart 2019.
  • En een leerkracht voor groep 1/2 voor 0.4 Fte op donderdag en vrijdag. Vanaf 1 februari 2019.
  • Combinaties zijn mogelijk, deze banen als één volle baan combineren is ook mogelijk.

Wij zoeken iemand die:
·         Kinderen wil en kan uitdagen het beste uit zich zelf te halen
·         Goed kan samenwerken en open staat voor feedback
·         Kwaliteitsgericht werkt en consequent is
·         Pedagogisch en didactisch vaardig is en een reflectief vermogen heeft
·         Goed contact kan leggen met kinderen, ouders en collega’s
·         Samen met ons wil en kan bouwen aan de toekomst van onze kinderen

Wij bieden:
·         Een fijne werkplek, waar nieuwe collega’s snel worden opgenomen
·         Een enthousiast, betrokken en bevlogen team gericht op ontwikkeling
·         Een plek waar ieder kind, iedere ouder maar ook ieder teamlid zich zelf mag en kan zijn
·         Ruimte voor ontwikkeling en een goede begeleiding

Ben je geïnteresseerd of op zoek naar meer informatie, neem dan contact op met Albert van Wijk (directeur van obs De Brink). Hij licht deze mooie functie graag toe. Hij is bereikbaar op telefoonnummer 0320-240444.

Of stuur gelijk een brief. Dat kan natuurlijk ook.

Sluitingstermijn: reacties zijn welkom tot de vacature is ingevuld.

Sollicitatiebrieven met CV graag sturen naar:

Obs De Brink
t.a.v. Albert van Wijk