OBS De Grundel zoekt een groepsleerkracht voor groep 5/6 (1,0fte)

Vacatures: leerkracht basisonderwijs Groep 5/6 (WFT 1,o)
Parttime werken is ook in mogelijk.

Ben jij een enthousiaste collega die zich in onze visie kan vinden? Solliciteer dan op de onderstaande vacature!

Kun jij: lesgeven volgens het IGDI-model, de lessen aan laten sluiten op de onderwijsbehoeften van leerlingen en zorgen voor een positief pedagogisch klimaat?
Ben jij: enthousiast, leergierig en bereid om samen met ons te innoveren?
Dan bieden wij: een gezellig, hardwerkend team, ruimte om je te ontwikkelen, een school met visie voor de toekomst!
Het team van De Grundel werkt aan constante verbetering van de kwaliteit van ons onderwijs.

Als je deze uitdaging samen met ons wil aangaan, dan zien we je cv en motivatiebrief graag tegemoet!
Reageren kan tot uiterlijk 7 juni:  l.weustink@stichtingschool.nl en CC: e.kleinman@stichtingschool.nl
Voor meer informatie kun je bellen met: Lisa Weustink (directeur OBS De Grundel) tel. 0320-222422
Bereikbaar: ma t/ vr.