OBS De Finnjol 1ste gecertificeerde KiVa school in Lelystad

Op 8 maart was het feest op basisschool de Finnjol in Lelystad. De Finnjol heeft het samen werken en goed omgaan met elkaar hoog in het vaandel staan.
Voor deze sociale vaardigheden gebruiken zij de Finse methode KiVa.Wekelijks worden er lessen gegeven volgens de KiVa-methode en twee keer per jaar wordt gemeten hoe de leerlingen zich voelen op school. OBS De Finnjol voldoet aan alle eisen die KiVa stelt en daarom zijn zij officieel gecertificeerd. De Finnjol is de eerste gecertificeerde KiVa school in Lelystad en daar zijn zij super trots op.

Klik hier voor meer informatie over KiVa.

Dit werd op 8 maart gevierd. Het feest werd compleet toen de wethouder Elly van Wageningen samen met de directrice Patricia Delemarre het KiVa certificaat onthulden.
De wethouder sprak lovende woorden richten de kinderen én de leerkrachten, ze gaf aan zeer onder de indruk te zijn van hoe de leerlingen tijdens de verschillende activiteiten samen werkten, elkaar hielpen en vertrouwden.