SBO De Watergeus zoekt een leerkracht voor de onderbouw, groep 1,2,3

School voor speciaal basisonderwijs

Wij zijn op zoek naar een collega voor een onderbouwgroep, groep 1,2, 3 (0,8 tot 1,0 fte)

Over de Watergeus
Op SBO de Watergeus zitten leerlingen die extra begeleiding en zorg nodig hebben om te kunnen leren. In een veilige omgeving bieden wij deze leerlingen onderwijs dat aansluit bij hun onderwijsbehoeften. Ons doel is dat de leerlingen zich zo optimaal mogelijk ontwikkelen en dat ze leren omgaan met wat ze (nog) niet zo goed kunnen.
We zijn een school in ontwikkeling. Onze focus ligt nu op het versterken van ons pedagogisch klimaat en handelings- en opbrengstgericht werken vanuit het OPP van ieder kind.
De vacature is voor de jongste groep op de Watergeus (leeftijd van 4 t/m 7 jaar) waar op dit moment 12 leerlingen in zitten. Ben jij in staat om samen met een onderwijsassistente een veilige en rijke leeromgeving te creëren voor deze doelgroep?

Ons aanbod:
Wij bieden jou de mogelijkheid om:

• jouw talenten te ontwikkelen binnen een team van hardwerkende medewerkers;
  • jouw vaardigheden te ontwikkelen in een positieve en kindgerichte omgeving;
  • mee te helpen en te denken in de verbetertrajecten van de school

Jouw profiel:
je werkt graag vanuit een heldere visie en bent bereid daarin te investeren;

• je vindt het een uitdaging een krachtige ontwikkelomgeving te ontwerpen;
  • je denkt in mogelijkheden;
  • je vindt het leuk te werken in een lerende organisatie;
  • je houdt van een open en eerlijke manier van communiceren;
  • je vindt het vanzelfsprekend opbouwende kritiek te ontvangen én te geven.

Informatie en solliciteren:
Ben jij de professional die graag met ons de uitdaging aan gaat?  Dan zijn we op zoek naar jou en nodigen we je uit te solliciteren.
Wil je meer informatie? Bel dan met: Loes Ahles, locatieleider tel.nr. 06 15830329.
Sollicitaties kunnen tot uiterlijk 18 januari 2020 worden gestuurd naar: l.ahles@stichtingschool.nl