De Tjalk zoekt tijdelijk een enthousiaste groepsleerkracht voor groep 5 /6 (FTE 0,6)

De Tjalk is een openbare school voor Daltononderwijs. De Tjalk verzorgt, naast de Meander, het Daltononderwijs in Lelystad. De Tjalk heeft op dit moment twee locaties. De onderbouw met de groepen 1 t/m 3 is gevestigd op Tjalk 2941. In dit gebouw is ook de BSO van Kinderopvang GO gevestigd. De midden en bovenbouw met de groepen 4 t/m 8 zijn gevestigd op Tjalk 2245. De school krijgt vooral leerlingen uit het centrum. Het leerlingenaantal bedraagt momenteel 240 leerlingen en dat is ook de prognose voor de komende jaren.

Wij zijn op zoek naar:

Tijdelijk een enthousiaste groepsleerkracht voor groep 5/6 (FTE 0,6)

Voor meer informatie over onze daltonschool kun je kijken op de website www.daltontjalklelystad.nl of contact opnemen met de directeur, a.wouters@stichtingschool.nl, 0320 2250445.

Of stuur gelijk een brief. Dat kan natuurlijk ook.

Sluitingstermijn: reacties zijn welkom tot de vacature is ingevuld.