VAKLEERKRACHT BEWEGINGSONDERWIJS (ca 0,6 FTE)

Het betreft een vacature ter vervanging van een zwangerschapsverlof. Inschaling in LA, conform de CAO PO.

WIL JIJ: Werken in de enthousiaste Vakgroep Bewegingsonderwijs Lelystad?
De vakgroep Lelystad bestaat momenteel uit 20 personen die werkzaam zijn binnen het (speciaal) basisonderwijs. Wij werken vanuit een gezamenlijke visie die o.a. heeft geresulteerd in een moderne zaalinrichting, een werkboek bewegingsonderwijs, een centrale lessenplanning, een leerlingvolgsysteem en een gezamenlijke aanpak van sportdagen en schoolkampen. Tevens werken wij samen met verschillende sportaanbieders in Lelystad in het kader van de School in Verbinding/ Brede school. De vakleerkrachten bedienen verschillende schoolbesturen die in Lelystad gevestigd zijn. Je komt in dienst bij Stichting SchOOL. Verder bieden wij collegialiteit, begeleiding, ondersteuning en gezelligheid.

De vacature gaat in op 5 februari 2018.
3 dagen: maandag, donderdag en vrijdag
De lessen vinden plaats in de gymzaal de Punter

Wij zoeken een collega in het bezit van HBO-ALO, die:
werkzaam wil zijn binnen het basisonderwijs: de sportieve Brede School,
kindgericht bewegingsonderwijs wil verzorgen,
in samenwerking met verschillende sportaanbieders wil komen tot een passend beweegaanbod voor alle kinderen,
binnen de school het complete beweegaanbod wil uitdragen, zowel richting team, kinderen als ouders,
enthousiast wil participeren binnen de overlegstructuur van de vakgroep en de beweegteams,
graag wil werken in goed ingerichte gymzalen, waarvoor de vakgroep mede verantwoordelijk is,
de voorkeur gaat uit naar een ervaren vakleerkracht.

Sollicitatie per mail vóór: woensdag 3 januari 2018
Naar: s.devries@stichtingschool.nl
Informatie algemeen:
Simone de Vries
Te bereiken op: maandag tot en met donderdag.

Informatie school:
Website Albatros: https://www.albatroslelystad.nl/

De proeflessen en gesprekken zijn gepland op donderdag 18 januari 2018.
Woensdag 10 januari 2018 wordt u geïnformeerd of u uitgenodigd wordt voor een proefles en gesprek.