ZMLK De Zevenster zoekt een onderwijsassistent (0,6 fte)

Vacature onderwijsassistent op De Zevenster

De Zevenster is een school voor Zeer Moeilijk Lerende Kinderen. De leerlingen die de Zevenster bezoeken verschillen onderling erg van elkaar. Voor elk kind zijn de ontwikkelingsmogelijkheden in cognitieve en praktische vaardigheden en in de sociaal emotionele ontwikkeling anders. Belangrijk is uit te gaan van wat een kind kan.

Binnen onze schoolorganisatie staat het kind centraal.

Dit geeft een kind gevoel van veiligheid om te kunnen presteren. Vanuit dit veilige gegeven van iets kunnen, wordt de leerstof in kleine stappen uitgebreid, zodat een leerling zich blijft ontwikkelen. In het Ontwikkelingsperspectief (OPP) wordt omschreven wat er nodig is om deze leerling optimaal tot ontwikkeling te laten komen. Het onderwijsaanbod binnen de zorggroep is met name gericht op de basisvaardigheden: sociaal-emotionele ontwikkeling en het vergroten van de zelfredzaamheid.

Wij zijn op zoek naar:

• een enthousiaste collega voor onze leerlingen in de MBc groep (12 t/m 18 jaar). Het is een groep met 10 leerlingen. MBc is een zorggroep met hulp behoevende leerlingen waar persoonlijke verzorging in voor kan komen.
  • voor 3 dagen (0,6 fte) per week. (voorkeur voor dinsdag, woensdag en donderdag)

Wij vragen:

• ervaring en affiniteit in het ondersteunen in een groep.
  • het liefst ervaring in het speciaal onderwijs.
  • een collega die hart heeft voor de kinderen en een prettige relatie met ouders onderhoudt.
  • een collega die graag meedenkt in het ontwikkelen van goed onderwijs.
  • iemand die ICT-vaardig is en ervaring heeft in het werken met een leerlingvolgsysteem.
  • een collega die flexibel en enthousiast is, die bijdraagt aan het motiveren en stimuleren van leerlingen.
  • een daadkrachtige collega met onderwijsassistent op niveau 4 afgerond.
  • een collega met kennis van (ondersteunend) gebaren, epilepsie en moeilijk verstaanbaar gedrag.

Wij bieden:

• een collegiaal en zeer ervaren team.
  • een veilig pedagogisch klimaat.
  • een prettige en uitdagende werkomgeving.
  • begeleiding door ervaren collega.

Kun jij je vinden in ons profiel, dan zien wij jouw CV en motivatie graag tegemoet.
Sluitingsdatum: 11 februari 2020

Informatie:
Voor verdere informatie kunt u contact opnemen met de locatieleider:
Martijn van Iersel
Tel: 0320- 258757 / 06-14 44 44 34
Mail: m.v.iersel@stichtingschool.nl

Salaris: salarisschaal OOP4 (max OOP4/11 € 2434,00).