Werken bij

Help jij mee het basisonderwijs weer een stap verder te brengen? Wij gaan ertegenaan en hebben ruimte voor leerkrachten en pabostudenten. 

SchOOL wil een goed werkgever zijn die voor alle medewerkers een positief (leer)klimaat schept waarin eigen verantwoordelijkheid persoonlijke groei en continue dialoog over het vak tussen en met professionals belangrijk zijn. Het zijn ingrediënten voor meer werkgeluk en daarmee voor het boeien en binden van mensen. Het is onze ambitie om een hoog niveau van vakmanschap binnen de organisatie te ontwikkelen en te onderhouden. Wij sporen talenten op en ontwikkelen deze. Wij willen dat leidinggevenden binnen SchOOL ontwikkeling mogelijk maken en zelf ook continu in ontwikkeling zijn.

Groei jij met ons mee? Je vindt hier de beschikbare vacatures op onze scholen of op bestuursniveau. Solliciteren doe je door te mailen naar de betreffende schooldirecteur, zie hiervoor het mailadres in de uitgebreide vacaturetekst, of bij een open sollicitatie naar eenbaan@stichtingschool.nl.

Voor meer onderwijsvacatures in Flevoland kun je een kijkje nemen op de website van Flevowijs, een online vacatureregister.

De Zevenster zoekt een orthopedagoog (0,4-0,8 fte)
OBS De Vuurtoren zoekt een enthousiaste groepsleerkracht voor groep 1/2
OBS De Regenboog zoekt een Intern Begeleider (0,4 fte)
OBS De Tjotter zoekt een leerkracht voor groep 6 (0,4 fte)
ZML De Zevenster zoekt leerkracht voor de groepen SO en VSO
OBS De Optimist zoekt leerkrachten (groep en omvang in overleg)
OBS De Finnjol zoekt een leerkracht voor de groep 1 (0,6 fte) en voor groep 2/3 (0,4 fte)
Gezocht: Een enthousiaste groepsleerkracht voor groep 5 voor onze school De Vuurtoren (1,0 fte)
Stichting SchOOL zoekt een vakleerkracht bewegingsonderwijs voor de Taalklas van Lelystad (0,6-1,0 FTE)

BEWEGINGSONDERWIJS LELYSTAD

De vakleerkrachten bewegingsonderwijs werken samen in de Vakgroep bewegingsonderwijs. Wij verzorgen het bewegingsonderwijs op bijna alle basis- en speciaal onderwijsscholen in Lelystad, we doen dit voor de 3 grote schoolbesturen (Stichting SchOOL, SCPO en SKO). De benoeming zal plaatvinden bij Stichting SchOOL.

De huidige vacature kan op meerdere manieren ingevuld worden, hierover gaan we graag in overleg.

Via de website van bewegingsonderwijs Lelystad vind je informatie over de vakgroep en haar activiteiten.

Vanwege het specifieke karakter van de vacature bij de Taalklas, hieronder een nadere toelichting.

AANVULLENDE INFORMATIE OVER DE TAALKLAS LELYSTAD

In Lelystad bieden we kinderen die vanuit Oekraïne naar Nederland komen onderwijs aan op 1 locatie, het voormalige SGL-gebouw. Voor het basisonderwijs doen we dat met de expertise van het nieuwkomersonderwijs dat in Lelystad geboden wordt door de Taalklas Lelystad dat onderdeel is van Stichting SchOOL op OBS De Poolster. In 2023 verhuist de Taalklas ook naar het SGL-gebouw, hierdoor ontstaat een taalschool.

Taalklas Lelystad is er voor de kinderen die nieuw zijn in Nederland en de Nederlandse taal nog moeten leren. De taalklas heeft een hecht team met expertise op het gebied van tweede taalonderwijs en traumasensitief lesgeven. We streven ernaar om de kinderen te helpen in een korte tijd de Nederlandse taal te leren en communicatief zelfredzaam te worden. Wij zijn trots op de manier waarop wij ons onderwijs vormgeven: een veilig pedagogisch klimaat, elk kind op zijn eigen niveau, gericht op deelname aan de Nederlandse maatschappij. Als leerkracht zie jij kansen om de kinderen verder te brengen in hun ontwikkeling. Taalklas Lelystad richt zich op een solide basis voor alle kinderen. Dit doen wij door groepsdoorbroken werken in een unit.   

Het aantal kinderen uit Oekraïne neemt toe en we mogen verwachten dat dat de komende tijd verder toeneemt. Voor Taalklas Lelystad zijn wij daarom, naast NT2 leerkrachten, ook op zoek naar een vakleerkracht bewegingsonderwijs.

 

TER INFORMATIE VOOR DE VAKLEERKRACHT:

NT2 leerkrachten zijn je directe collega's, samen met reguliere leerkrachten en ondersteuners.

Zij zijn PABO opgeleid, met een post-HBO opleiding NT2. Opleidingen voor certificaten zoals schoolcoach/ kindercoach en het lesgeven aan getraumatiseerde kinderen zijn gewenst.  Scholingsmogelijkheden zijn er ook voor de aan te nemen vakleerkracht.

Het team van de Taalklas vraagt betrokkenheid en goede communicatieve vaardigheden met collega's, IB-ers en ouders en leerlingen.

Flexibiliteit, stressbestendigheid en om kunnen gaan met enige dynamiek is nodig in deze mooie baan. Het zoeken naar de beste oplossing om kinderen verder te helpen is het uitgangspunt.

 

 

 

 

 

 

Het aantal kinderen uit Oekraïne neem toe, voor de Taalklas zoeken wij NT2 Leerkrachten
OBS De Triangel zoekt een enthousiaste groepsleerkracht (groep en omvang in overleg)
Deze 6 fantastische scholen zoeken groepsleerkrachten (M/V)
Stichting SchOOL zoekt leerkrachten (0,6 fte) ter vervanging van zwangerschapsverlof- en tijdelijke vervanging
Stichting SchOOL is op zoek naar een enthousiaste groepsleerkracht voor de onderwijspool

 

Tijd voor een stap? Nog op zoek naar een leuke plek? Wil je (nog) even niet op één vaste plek werken maar ingezet worden op verschillende scholen dan is dit misschien wel een hele mooie kans. 

 

Stichting SchOOL zoekt leerkrachten

Samen met jou zoeken we de plek die het beste bij jou past!

Ben jij leerkracht en wil je werken voor het openbaar basisonderwijs in Lelystad, maar zie je nog geen passende vacature?
SchOOL is het overkoepelend orgaan van 20 openbare basisscholen waarvan 1 school voor speciaal basisonderwijs en 1 school voor (voortgezet) speciaal onderwijs.

De missie van SchOOL is: ‘Samen laten wij je groeien'

SchOOL biedt haar leerlingen optimale startkansen voor de maatschappij van de toekomst. Leerlingen kunnen hun talenten optimaal ontplooien en zich toerusten met vaardigheden die de 21ste eeuw van ze vraagt. Daarom ontwikkelt iedere school zich tot een leergemeenschap waar medewerkers samen met ouders en samenwerkingspartners zorgen voor doorgaande leer- en ontwikkelingslijnen, binnen- en buitenschoolse arrangementen en kindnabije passende zorg. Een uitdagende leer- en werkomgeving met doorgaande carrièrelijnen, een mix van functies en specialisaties zet onze medewerkers in hun kracht.

Wil jij samen met ons groeien? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Wat bieden wij:
Een keuze tussen meerdere scholen binnen één stichting.
Een prettige werksfeer.
Begeleiding voor startende leerkrachten.
Ontwikkeling en groei.
Moderne leermiddelen voor betere resultaten zoals digitale schoolborden en chromebooks.
Coördinerende rollen.
Vakleerkrachten verzorgen het bewegingsonderwijs.

Ben jij enthousiast geworden? Stuur dan je CV en motivatie naar: eenbaan@stichtingschool.nl
De arbeidsvoorwaarden zijn volgens de CAO PO.

Groei mee!